Follow on Bloglovin

torsdag den 24. februar 2011

Meningsløs vrede part 1-2

Hvorfor har folk fordomme overfor homoseksuelle?
Fordi man fodrer deres opfattelse, ved at være alt det, de dømmer os som, både hvad angår udseende, væremåde og livsstil.
Og hvis man ikke lever op til fordommene? Jamen så kan man da umuligt være homo. Her tænker jeg især på de unge, feminine lebber, der ikke har en chance i miljøet, fordi de rigtige lebber ikke tror på dem, og fordi de ikke kan møve sig frem i kampen, for skaren af liderlige drenge, der tror at statussen: "jeg er lesbisk og feminin" betyder: "lad os kneppe og invitere en veninde med!"

Når det så er sagt, er jeg derudover pisse hamrende træt, af lebbers overfladiske tilgang til kærlighed, og den manglende indsigt i forskellen på forelskelse og kærlighed. Jeg tror simpelthen ikke på, at det er muligt, at elske nogen efter en uge eller to. Hvis man oprigtigt mener, at det forholder sig sådan, vil jeg vove at påstå, at termen 'elske' bliver brugt så ofte, at man ikke længere er i stand til at se forskel på noget der er ægte og vedvarende, og noget der er overfladisk og flygtigt, præcis som mange lesbiske forhold desværre lader til at være for tiden.

3 kommentarer: