Follow on Bloglovin

tirsdag den 12. april 2011

Horoscope og kedsomhed.

You'll be tempted to invest in gold this week, Aries, but resist. Remember what happened last time: you peeled them and ate the chocolate within minutes. Consider buying a scratchcard instead. 

Jeg keder mig. Jeg har dansk. Det er vådt og nederen udenfor, og min forkølelse nægter at gå væk. I morgen begynder den første af 3 terminsprøver, hvilket er lidt nice, fordi det betyder, at vi har tidligere fri end ellers. Midt i maj er der en skoleuge, der kommer til at slå mig ihjel. Men det er okay, vil hellere fokusere på, at det er påskeferie lige om lidt! Det her er meget random. Fik jeg nævnt, at jeg keder mig?


Jeg sad også og kiggede på nogle gamle Roskilde billeder, og må indrømme, at feberen så småt er begyndt at komme snigende. Vil skynde mig hjem og få købt en billet! Er lidt ærgerlig over, at det ikke kan lade sig gøre at lave en homocamp. Men hell, det kan være, det kan lade sig gøre næste år, når vi har tid til at tænke lidt mere på Roskilde planlægning, og lidt mindre på eksamener og studenter-ting.

2 kommentarer:

  1. En homocamp havde været sprøøøø' :-D

    SvarSlet
  2. Jaa! Vi havde en Homo Camp Jr. i 09', og ville gerne have udvidet konceptet lidt : D!

    SvarSlet